Προέλευση άρθρου:
dimotikosafari

Η ΝΙΟΒΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

Την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε, σήμερα, με γραπτή της δήλωση η καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) Νιόβη Παυλίδου, στέλεχος της Κίνησης «58»...


Η κ. Παυλίδου κάνει λόγο για μια υποψηφιότητα καθαρά αυτοδιοικητική, ανεξάρτητη από κάθε κεντρική πολιτική κίνηση και διευκρινίζει ότι είναι ανοιχτή «σε όλους τους πολιτικούς χώρους και στους ανεξάρτητους πολίτες που βλέπουν το μέλλον τους σε μια Ευρώπη των Περιφερειών, που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα στη διοίκηση, παραγωγικότητα στην εργασία και αξιοκρατία στην κοινωνία».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επισημαίνει ότι έχουν ήδη εκδηλώσει υποστήριξη στο πρόσωπό της το ΠΑΣΟΚ, η Κίνηση «58», η «Δράση», η «Δημιουργία Ξανά», το δίκτυο «Π 80», και η «Δυναμική Ελλάδα» και δηλώνει ανοιχτή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργασία. «Γίνονται όλα πολύ γρήγορα, μέρα με τη μέρα θα φανεί το κλίμα που θα δημιουργηθεί» προσθέτει.

Ενδεικτικές είναι οι σχετικές αναφορές της και στο κείμενο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της: «κόμματα, πολιτικές κινήσεις και ομάδες πολιτών, όσοι αποφάσισαν να προτάξουν το συμφέρον της κοινωνίας και των πολιτών απέναντι στην κομματική περιχαράκωση, την πρόοδο και τη δημιουργία από την κομματική ακινησία, μου έκαναν την τιμή να αγκαλιάσουν και να ενθαρρύνουν την κίνησή μου. Προσβλέπω στην ενεργητική στήριξή τους μέχρι την επιτυχία».

Συνέχεια του άρθρου

LIVE
Ροή ειδήσεων
Περισσότερη ροή ειδήσεων
Συνδεδεμένοι: 180
Φιλικά sites


Σχετικά με το tanea24 / Διαγραφή άρθρων Διαφημιστείτε στο tanea24 Ανταλλαγή banner Επικοινωνία Privacy Policy